Het team

Samenwerken

Bij houtwerkplaats De Klamp hebben we een compleet team van mensen. Naast de vaste medewerkers die de verantwoordelijkheid hebben voor de professionele begeleiding, ondersteuning en dienstverlening; zijn we trots op alle meewerkers die dagelijks met passie prachtige producten van hout weten te maken. Bij De Klamp kan iedereen werken in z’n eigen tempo en zich ontwikkelen in de vakbekwaamheid.

Ons motto is: Ieder mens is uniek en samen kunnen we heel veel!


Medewerkers

Het mooie van ons beroep als medewerker is de dubbel functie die wij hanteren. Aan de ene kant maken we een fantastisch mooi product voor een eerlijke en vaak zeer scherpe prijs, die concurrerend is in de markt. En aan de andere kant spreekt ons sociale hart in de begeleiding van onze meewerkers. Vaak moet er flink productie gedraaid worden om alles op tijd klaar te hebben volgens afspraak met klant. Maar gelukkig hoeft dit nooit ten koste te gaan van de professionele begeleiding. De wijze waarop onze producten gemaakt worden, geeft veel voldoening in ons werk.

Meewerkers

Als meewerker hebben wij een belangrijke taak in het vervaardigen van producten. Dagelijks maken wij prachtige houtproducten van de meest uiteenlopende aard. We kunnen hier doen waar we goed in zijn en we worden gewaardeerd om wie we zijn en wat we doen. Houtwerkplaats De Klamp is een verlengstuk van thuis. Een huis waar we ons thuis voelen.

Vrijwilligers

Vrijwilliger worden bij houtwerkplaats De Klamp kent veel verschillende gedachten en drijfveren.
Voor de een is dit om de voorliefde voor het werken met hout.
Voor de ander is het een bijdrage aan de samenleving. Iets doen zonder dat daar een tegenprestatie tegenover staat.
Waardering is wel het sleutelwoord.
Wie goed doet, wie goed ontmoet!

Stage

Stage lopen is een belangrijk onderdeel van je opleiding. Via een stage leer je welke banen je leuk vindt en leer je wat er van je wordt verwacht.
Stage lopen bij houtwerkplaats De Klamp is meer dan leuk!

Naast de beroepsgeorienteerde stage kun je bij ons ook een maatschappelijke stage plaats vervullen.
” Met maatschappelijke stage helpen leerlingen een ander “
Een maatschappelijke stage doe je voor een ander. Tijdens je stage zul je ontdekken dat je anderen kunt helpen en dat mensen met wie je normaal geen contact hebt, leuk, interessant en aardig blijken te zijn. Je kunt hierbij denken aan: Zieke of oudere mensen, kinderen, gehandicapten, asielzoekers of mensen met een beperking die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt.
Er is een belangrijk verschil tussen de maatschappelijke stage en een beroepsgerichte stage. De beroepsgerichte stage staat in het teken van een toekomstig beroep. Bij een maatschappelijke stage gaat het om persoonlijke ontwikkeling op het gebied van maatschappelijke betrokkenheid.

Bij ons kun je zowel voor de maatschappelijke stage als de beroepsgerichte stage te recht.

Klik hier voor het stageformulier